شرایط اقساط توتک سفر

 " معرفي كامل انواع ويزاي شنگن و نحوه ي اخذ آن از صفر تا صد ماجرا " 

 

يكي از ملزومات سفر به ديگر كشورها دريافت ويزا ودر حقيقت تاييديه آن كشور براي ورود و اقامت دركشور مورد نظر براي توريست هاست. و برخي از كشور ها به دليل روابط سياسي و اعتبار شهروندان و خود كشور نسبت به كشور مقصد از توريست مبدا ويزايي دريافت نميكنند وتمامي مسافران حق ورود دارند. از اين رو ويزاهاي متفاوتي با توجه به دليل سفر ازجمله كاري ، توريستي، تحصيلي و ... وجود دارد.

ما در اين مطلب از توتك سفر قصد داريم تا براي دريافت ويزاي شنگن كه يكي از معتبرترين ويزا هاي دنياست و در حقيقت ميتواند در سرنوشت شما تاثير گذار باشد راهنما وهمراه شما از صفر تا صد ماجرا باشيم.

همچنين مشتاقيم تا شما هم اگر اطلاعات تكميلي داريد ، با ما در ميان بگذاريد. 

 ويزاي شنگن يا شينگن :

 ابتدا به صورت مختصر با اين ويزا آشنا شويم : ويزاي شنگن يكي از معتبر ترين ويزاهاي جهان است كه وجه تمايز آن نسبت به ديگر ويزا ها اين است كه شما با دريافت ويزا از يك كشور كه عضو پيمان شنگن باشد، مجوز ورود به چند كشور ديگر در اروپا كه عضو اتحاديه شنگن باشد را خواهيد داشت. ويزاي شنگن را با نام هاي  ويزاي شينگن و ويزاي اروپا نيز ميشناسند. كه با داشتن آن انتقال يا سكونت در كشور مورد نظر براي مدت معين ، تاحداكثر 90 روز در هر دوره 6 ماهه از تاريخ ورود را خواهيد داشت.

در حقيقت توافقنامه شينگن توافق نامه ايست كه درسال 1985 بين 5 كشوراز 10 كشوري كه عضو اتحاديه اروپا بودند بسته شد كه با طرح خذف مرزهاي دروني  و سياست دوسويه صدور ويزا به برنامه اتحاديه اروپا اضافه شد، كه در روستايي به همين نام برگرفته شد و در همان جا به امضا رسيد.

با افزايش تعداد كشور هايي كه به حوزه ي شنگن وارد شدند. اين توافقنامه ومعاهدات مربوط به آن  در قوانين اتحاديه ‏‌ي اروپا گنجانده شده و سريعا در سال ۱۹۹۹ به اجرا در آمد . يعني 26 كشور عضو اين اتحاديه از منظر گردشگري مسافرت اروپايي يك كشور واحد محسوب ميشود و  براي تردد اتباع خود نياز به پاسپورت  و ويزا نخواهند داشت  با توجه به تجربه ما در خصوص اخذ ويزاي ايتاليا و آلمان اين آساني در تردد فقط براي كشور هاي عضو اتحاديه شنگن ميباشد و براي اتباع ساير كشور ها سخت گيري هاي زيادي خواهند داشت.

كشور هاي عضو اتحاديه شنگن شامل : اتريش، بلژيك، جمهوري چك، دانمارك، استوني، فنلاند، فرانسه، آلمان، يونان، مجارستان، ايسلند، ايتاليا، لتوني، ليتواني، لوكزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواكي، اسلووني، اسپانيا، سوئد، سوئيس و ليختن اشتاين ۲۶ كشور عضو پيمان شينگن محسوب مي‌شوند.

البته 4 كشور ايسلند ، ليختن اشتاين و نروژ و سوييس عضو اتحاديه اروپا نيستند و عضو EFTA هستند با اين حال براي ورود به اين 4 كشور نيز نياز به ويزاي شينگن است.

با توجه به مسائل گفته شده شما براي ورود به كشور هاي ذكر شده حتما بايد ويزاي آن را در يافت كنيد و با توجه به مدت زمان اعلام سفارت حق اقامت و گشت وگذار در منطقه شنگن راداريد.

19 كشور ديگر نيز وجود دارد كه عضومنطقه شنگن نيستند اما با داشتن ويزاي مولتيپل شنگن بدون نياز به ويزاي ملي صادر شده از اين كشورها اجازه ورود، ترانزيت و اقامت موقت در خاك آنها را نيز خواهيد داشت.

 

 


قبل از توضيح در مورد نحوه اقدام براي ويزا ابتدا ميخواهم شما را با انواع ويزاي شنگن كه با توجه به هدف مدت زمان اقامت و نوع ورود متفاوت ميباشد تشريح كنم:

انواع ويزاي شنگن :

1. ويزاي اتحاديه شنگن

( كه همان ويزاي گردشگري اروپاست)       

2. ويزاي اعتبار محدود منطقه اي شنگن

( LTV ، با دلايل ويژه و اضطراري)

3. ويزاي نوع D يا ملي

( براي تحصيل ، كار يا اقامت دائم ) 

تقريبا ميتوان گفت آسان و سريع ترين نوع ويزا كه بخواهيم با كارشناس قدم به قدم پيش برويم ، ويزاي توريستي ميباشد و با توجه به اينكه دفتر ما آژآنس هواپيمايي و مسافرتي ميباشد تنها در جهت اخذ ويزاي توريستي به صورت تخصصي اقدام ميكنيم.

1. ويزاي اتحاديه شنگن يا همان ويزاي توريستي شنگن : 

به صورت كلي دارنده اين ويزا اجازه دارد كه هر 6 ماه يكبار به مدت حداكثر 90 روز به كشور هاي عضو اتحاده صورت كلي دارنده اين ويزا اجازه دارد كه هر 6 ماه يكبار به مدت حداكثر 90 روز به كشور هاي عضو يه شنگن سفر كند . كه البته باتوجه به هدف سفر و مدت اقامت اين ويزا هم به سه نوع تقسيم ميشود : ويزاي نوع  C و B و A ميباشد.

ويزاي نوع A :اين ويزا نوعي ويزاي ترانزيت فرودگاهي است كه با دريافت آن مسافر اجازه دارد تا چند ساعتي در يكي از فرودگاه هاي محدوده شنگن پرواز خود را تعويض كند تا به كشور مقصد خود كه خارج از محدوده   شنگن است سفر كند.يعني به دارنده ويزا اجازه ميدهند بدون ورود به منطقه شنگن از منطقه بين المللي فرودگاه كشور هاي شنگن عبور كند. ويزاي ترانزيت فرودگاه براي شهرونداني كه از يك كشور غير شنگن به يك كشور غير شنگن سفر مي كنند از طريق تغيير پرواز در يك فرودگاه كشور شينگن الزامي است. كه البته اگر فرد  مجوز اقامت از كشور هاي مانند : آندورا ، كانادا ، ژاپن سان مارينو يا ايالات متحده باشد كه تضمين كننده اشخاص براي محل زندگي است ، نيازي به اين ويزا نيست.

ويزاي نوع B : اين نوع ويزا هم همان ويزاي نوع A ميباشد با اين تفاوت كه اجازه اقامت آن تا حداكثر 5 روز در ناحيه شنگن ميباشد.

ويزاي نوع C : ويزايي كه مدت اقامت كوتاه است و مدت اعتبار آن نيز هنگام دريافت ويزا  مشخص ميشود . ويزاي نوع C به دليل كم زمان بودن اخذ آن نسبت به ساير ويزا ها خواهان زيادي دارد. كه البته اين ويزا هم با توجه به ماهيت سفر و شرايط خاص تقاضا دهنده به سه دسته تقسيم ميشود.  

  1.  1. ويزاي سينگل شينگن(Single-entry) يا يك بار ورود  
  1.  2. ويزاي دبل (Double entry)يا دوبار ورود شينگن 
  1.  3. ويزاي مولتيپل (Multiple-entry) يا چند بار ورود شينگن

 

1. ويزاي سينگل شينگن (Single-entry) يا يك بار ورود :

با اين ويزا در حقيقت اجازه يك بار ورود به منطقه شنگن در دوره ي زماني معين كه در برچسب ويزا در گذرنامه ثبت شده است را داريد ، يعني بعد از خروج از حوزه ي شينگن، باطل ميشود و مسافراجازه ورود دوباره را ندارد ولي درمدت زمان اقامتي كه سفارت تعيين ميكنند و معمولا حداقل آن 14 روز ميباشد ، اجازه گردش در كل منطقه شنگن را دارد .

برخي از افراد ويزاي يك بار ورود را اشتباه متوجه ميشوند و فكر ميكنند كه دارنده ويزا مجاز به ورود دريك  كشور ميباشد، در حالي كه مدت زمان مجاز براي اقامت در اروپا و ماندن شما نزديك برچسب " معتبر براي تعداد ورود " درج شده است.

  1.  2. ويزاي دبل (Double entry)يا دوبار ورود شينگن:
  2. با دريافت اين ويزا باتوجه به مدت زمان مشخص شده هنگام ثبت ويزا دوبار وارد حوزه ي شنگن شويد ، يعني بعد از ورود و خروج اول اجازه ورود و خروج بار دوم را نيز براي اقامت در اروپا خواهيد داشت و بعد از آن حتي اگر ويزاي شما اعتبار داشته باشد باطل ميشود. در حقيقت اين نوع ويزا هم مانند ويزاي يكبار ورود است با ابن تفاوت كه دوباره اجازه ورود داريد و برچسب ورود دوگانه را با تعداد كشورهايي كه مجاز به ورود به آنها هستيد، اشتباه نگيريد و در مدت زمان مشخص شده بمانيد.
  3. با اين حال اگر بيشتر از يكبار ويزاي دبل دريافت كرديد و مسافر مكرر به منطقه شنگن هستيد، همانطوري كه در زير توضيح داديم به احتمال زياد به شما ويزاي چند بار ورود داده ميشود.
    1.  3. ويزاي مولتيپل (Multiple-entry) يا چند بار ورود شينگن:

 دارنده اين رواديد اين امكان را دارد كه هر بار كه ميخواهد وارد منطقه شنگن شود و تنها محدوديتي كه دارد اين است كه به ازاي هر 6 ماه يا 180 روز ، 90 روز حق اقامت به محض ورود به هريك از كشورهاي عضو شنگن خواهيد داشت. تازماني كه قانون 90/180 را نقض نكنيد.

با توجه به تعداد سفرهاي شما در منطقه اروپا ميتوانيد يكي از سه ويزاي مولتيپل اروپا را درخواست كنيد.

1. ويزاي مولتيپل يكساله  (1year multiple-entry visa)  

2. ويزاي مولتيپل سه ساله (3year multiple-entry visa)   

3. ويزاي مولتيپل پنج ساله (5year multiple-entry visa) 

 

1. ويزاي مولتيپل يكساله  (1year multiple-entry visa):

براي دريافت اين ويزا بايد رياد به منطقه شنگن سفر داشته باشيد و حداقل يك ويزاي دبل شنگن داشته باشيد.مهم ترين نكته در اخذ ويزا اروپا چه براي ويزاي توريستي نوع C چه براي ويزاي مولتيپل اثبات اينكه يك مسافر معمولي هستيد و همچنين اينكه براي چه هدفي نياز به اين ويزا داريد.با اين ويزا شم به مدت 1 سال حق داريد هرزماني كه مايل بوديد وارد اين منظقه شويد و حداكثر به مدت 90 روز اقامت داشته باشيد.

2. ويزاي مولتيپل سه ساله (3year multiple-entry visa):

تنها تفاوت اين ويزا با ويزاي اروپا مولتي يك ساله در تعداد سال آن است ، در اين ويزا هم مسافر فقط حق حداكثر 90 روز اقامت در هر بازه 180 روزه را خواهد داشت.      

مهم ترين نكته دريافت اين ويزا اين است كه زماني كه تقاضا وزاي سه ساله را داريد بايد نشان دهيد كه مسافر مكرر يكي از كشور هاي حوزه شنگن ميباشيد و حتما بايد ثابت كنيد كه ويزا بااعتبار سه ساله نياز داريد.

 3. ويزاي مولتيپل پنج ساله (5year multiple-entry visa):

اين ويزا به شما اجازه ميدهد كه تا زماني كه قانون 90/180 را نقص نكنيد به مدت 5 سال به 26 كشور اروپايي سفر داشته باشين خصوصا براي اهداف تجاري چون نياز به مدارك قوي، براي اينكه چرا بارها و بارها به هريك از اين كشورها سفرميكنيد و همچنين شواهدي كه ضرورت شما براي اعتبار 5 ساله را ثابت كند.

 2. ويزاي اعتبار محدود منطقه اي شنگن (LTV) دلايل ويژه و اضطراري :

با اين ويزا فقط اجازه سفر به كشور شنگني كه تقاضاي ويزا نموده اين و برخي ار كشورهاي شنگن كه به طور خاص ذكر شده و اين محدوده ها در زمان صدور ويزا دقيق مشخص مشوند، حق سفر داريد.و اين ويزا براي ساير كشورهاي حوزه شنگن كه مشخص نشده اند معتبر نيست و حق ورود ويا ترانزيت را نخواهد داشت. اين نوع ويزا در موارد بسيار خاص و مثلا در مورد پناهندگي  در سيستم مشترك USV صادر ميشود و ممكن است براي افرادي كه سند مسافرتي معتبري ندارند اعمل شود كه در هر صورتي بايد به منطقه شنگن سفر كنند.

 3. ويزاي نوع D يا ملي ( براي تحصيل ، كار يا اقامت دائم ):

 براي افرادي كه قصد دارن در طي مدت زمان مشخصي در يكي از كشورهاي شنگن با هدف تحصيل، كار، يا اقامت دايم حضور داشته باشند داده ميشود . ويزاي ملي يا همان ويزاي نوع D با توجه به معيارهايي كه در زير ذكر شده و نوع هدف ميتواند به صورت يكبار ورود و يا چند بار ورود صادرشود :

 - دانشجويان بين المللي كه براي اهداف پژوهشي و عملي براي مدت كمتر از يكسال سفر ميكند.

- دانشجوياني بين المللي كه قرار است يك دوره كامل تحصيلي را در يكي از كشورهاي حوزه شنگن آغاز كنند ، مجددا براي يكسال ويژاي آنها تمديد خواهد شد. 

- دوستاني كه براي پژوهش يا كاركردن در موسسات معتبر قصد سفر دارنر كه در اين صورت سوابق شخصي و خانوادگي بررسي ميشود.

 - مختصصان، ورزشكاران و هنرمنداني كه قصد اشتراك گژاري مظالب خود را دارند شويد.

 - و افرادي كه به دليل ضروريت هاي پژشكي نميتوانند منطقه شنگن را ترك كنند.


جهت مشاهده سایت توتک سفر کلیک کنید .

+ نوشته شده در سه شنبه بیست و سوم مهر 1398 ساعت 10:20 توسط توتک سفر تدبیر بدون نظر

 " 14 مورد از مهمترین و شایع ترین دلایل ریجکت شدن(رد شدن) درخواست ویزای شینگن در سفارتهای مربوطه حوزه شینگن " 

 

تقریبا باید به این باور رسید که ویزای شینگن در هر زمانی ممکن است رد شود، البته این موضوع  اصلا مورد رضایت متقاضیان اخذ ویزا نخواهد بود وهمواره این مساله ذهن متقاضیان ویزای شینگن را به خود جلب می کند که چرا درخواست ویزای من رد شده است ؟در واقع همیشه یک ابهام در ذهن متقاضی بابت این مساله می ماند و اکثرمتقاضیان قادر به درک دقیق دلیل رد شدن ویزای شینگن خود نخواهند بود.

در این مقاله قصد داریم " مهمترین و شایع ترین علتهای ریجکت شدن یا همان رد شدن درخواست ویزای شینگن "را بیان نماییم، تا شاید کمکی باشد به افرادی که درخواست آنها رد شده است و از سویی افرادی هم که می خواهند برای درخواست ویزای شینگن اقدام کنند می توانند با لحظ کردن این نکات از تکرار اشتباهات جلوگیری بعمل آورند.

قبل از هرچیز به یاد داشته باشید، اگر یک افسر کنسولی یا کارمند دفاتر رسمی شرکتهای مجاز به بررسی درخواست ویزا (وی اف اس ، ویزا متریک ،...) نتواند اطلاعات و مدارک  مورد نیازبرای ویزا را از  متقاضی را به طور کامل دریافت کند، درخواست اخذ ویزا را رد می کند و تشخیص می دهد فرد متقاضی صلاحیت دریافت ویزا را ندارد.

در حقیقت دلیل اصلی ریجکتی ویزای شنگن قانع نشدن افسر پرونده در مورد برگشت شما به خاک ایران میباشد.

حتما قبل از اقدام به اخذ ویزای اروپا دلایل ریجکتی را برای اجتناب از رد شدن ویزای شنگن خود مطالعه نمایید.

 و همچنین مشتاقیم اگر تجربه ای دارید حتما با ما در میان بگذارید .

حال 14 مورد از مهمترین و شایع ترین دلایل رد شدن درخواست اخذ ویزا را برایتان توضیح می دهیم :


1. سابقه فعالیتهای جنایتکارانه در گذشته و اکنون

شرح احوال و شرایط و اقدامات متقاضی درگذشته و حال، آیتمی مهم در تصمیم گیری افسر کنسولی در موردبررسی و صدور ویزای شینگن دارد. در چنین مواردی، به این دلیل که تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت داخلی یا ثروت عمومی منطقه شینگن (به عنوان مثال پولشویی،قاچاق انسان ، تروریسم، مواد مخدر، سوء استفاده از کودکان، اعتیاد، سایر جرایم جدی) تلقی می شود اخذ ویزای رد می شود.

 2.مستندات و مدارک جعلی و مخدوش و مبهم 

 تقریباً برای کلیه متقاضیانی که سعی در ارائه اسناد جعلی به سفارت یا کنسولگری هستند یک نتیجه مشترک وجود دارد و آن هم رد شدن مطلق ویزا می باشد که از پیامدهای نامطلوب آن بشمار می رود.(پیشنهاد می کنیم که  از این روش استفاده نکنید! با توجه به تجربه فراوان ما در امور اخذ ویزا داشتیم تاکید میکنم حتی اگه تصور می کنید با مدارک اصلی شانس کمتری برای دریافت ویزا داشته باشید، از مدارک جعلی استفاده نکنید بدون شک پیامد مطلوبی نخواهد داشت).

3.عدم توانایی در دلایل کافی و مستند برای اقامت در حوزه شینگن

از نکات حائز اهمیت وموجبات رد شدن ویزا توسط افسر کنسولی، نداشتن توجیه کافی و هدف از پیش تعیین شده برای سفر است یا به عبارتی مشخص نبودن هدف از اخذ ویزا برای سفر به حوزه شینگن . چنین مواردی عبارتند از:

- تناسب نداشن نوع شغل و صلاحیت حرفه ای و اشتغال با وضعیت مالی ارائه شده .

- عدم توانایی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه شینگن .

- اعدم انطباق برنامه سفر ارائه شده (مستندات برنامه سفر) با بازه زمانی درخواست ویزا .

4. پاسپورت (گذرنامه) مخدوش و آسیب دیده

از دلایل مهم و اصلی برای عدم صدور ویزا می تواند ارائه گذرنامه ای باشد که آسیب دیده و یا مخدوش باشد و یا در شرایط خوب نگه داری نشده باشد، بخصوص زمانی که اوراق صفحات پاسپورت برگ برگ شده باشندو از هم جدا شده باشند و یا اینکه بخشی از آن مفقود شده باشد.

افسران کنسولی دربررسی و ارائه ویزای شینگن برای گذرنامه هایی که در زیر شرح داده شده انگیزه ای ندارند :

- پاسپورت هایی که اعتبار انها کمتر از  سه ماه (3 باقی مانده باشد  اجازه سفر به  منطقه شینگن ندارند

پاسپورتهایی که 2 صفحه خالی برای الصاق ویزاهای مختلف ندارند .

- تحویل مدرک یا سند دیگر به جای پاسپورت معتبر.

- عدم ارائه پاسپورت معتبر  برای افرادی که سن آنها سال دارند. 

 5. عدم ارائه برنامه و هدف مشخصی از سفر

 نداشتن برنامه مناسب و هدفی مشخص و مستدل از سفر خود در منطقه شینگن، ازدیگر دلایل رد شدن درخواست ویزای شینگن می باشد.عمده ترین نکات ان مسائل ذیل می باشد:

 - استفاده از سفارت اشتباه از منطقه شینگن (که نمی توانند به تعیین مقصد اصلی سفر خود در منطقه شینگن کمکی کند  

- قادر نبودن به اثبات رزرو داشتن محل اقامت برای هر شب اقامت در حوزه شینگن

- ناتوانی در ارائه بلیط پرواز رزرو شده  برای هر متقاضی (هنگام سفر گروهی)

6. دعوت نامه با مرجع نامعتبر

یکی از دلایل مشهود رد شدن ویزای شینگن، ارائه نامه رسمی از مرجعی خاص است که توسط نویسنده تصدیق نشده باشد. شامل :

- عدم ارائه یک نامه رسمی در سربرگ اصلی با آدرس شرکت و یا نویسنده آن.

- ارائه نامه رسمی که سه (3) ما از تاریخ صدور آن گذشته باشد.

- ارائه یک نامه رسمی که مهر و امضای نویسنده نامه نداشته باشد.

7.قادر نبودن به اثبات توانایی امرار معاش در زمان سفر

 برگه تمکن مالی و صورتحساب بانکی حساب از ارکان مهم مدارک درخواست ویزای شینگن می باشد به طوری که یکی از دلایلی که سفارت یا کنسولگری کشورهای حوزه شینگن حاضر به ارائه ویزا نیستند، عدم اثبات توانایی امرارمعاش کافی در طول مدت اقامت در منطقه شینگن می باشد. (به زبان ساده، افسر ویزا باید مطمئن شود که شما می توانید از پس هزینه های سفر در مدتی که در کشور مورد نظر هستید بر بیایید، در غیر اینصورت با درخواست شما مخالفت خواهد شد) چنین مواردی ممکن است شامل:

- عدم ارائه صورتهای مالی بیشتر از یک (1) ماه از تاریخ صدور آن

- ناتوانی در ارائه بیانیه ای از حساب جاری خود (ارائه اظهارات کارت اعتباری و یا تمکن مالی )

- نداشتن موجودی کافی در صورتهای مالی ارائه شده

- عدم ارائه چک مسافرتی معتبر

 8. عدم توانایی در ارائه مدارک سجلی یا گواهی ازدواج

قادر نبودن به ارائه مدارک سجلی و یا گواهی تولد یا ازدواج که توسط سفارت یا کنسولگری پذیرفته شود (تصدیق شود) منجر به شکست در اخذ ویزای شینگن می شود. این موارد عبارتند از:

- ناتوانی در ارائه شناسنامه و یا گواهی تایید شده توسط مقامات رسمی (به عنوان مثال وزارت کشور)

- قادر نبودن به ارائه گواهی به زبان غیر انگلیسی ترجمه توسط مترجم مجاز

- ناتوانی در ارائه گواهی پدر و مادر کودک

 9. ارائه بیمه نامه مسافری نامعتبر

عدم توانایی در ارائه پوشش بیمه مسافرتی مناسب برای مدت زمان اقامت در منطقه شینگن از جمله دلایل دیگری است که منجر به رد شدن درخواست ویزای شینگن می گردد. چنین مواردی شامل :

- ارائه یک بیمه مسافرتی که کشور مقصد آن را پوشش نمی دهد

- ناتوانی  در ارائه بیمه مسافرتی که سیاست معتبر در سراسر منطقه شینگن داشته باشد

- قادر نبودن به ارائه یک بیمه مسافرتی که تمام زمان سفر در منطقه شینگن را پوشش دهد.

 10. نداشتن مدارک و مستندات اسکان و اقامتگاه

از دلایل دیگری که ممکن است برای اخذ ویزا مشکل ساز شود مشخص نبودن محل استقرار متقاضی در طول سفر خود در خارج از کشور است. این موارد عبارتند از :

- ناتوانی درارائه مدارک معتبر مبنی بر رزرو هتل(واچر معتبر)

- قادر نبوده به ارائه دعوت نامه از میزبان (اثبات حمایت)

11. اوضاع  نامطلوب دربرخورد باسوابق قبلی ویزای شینگن

نکته مهمی که می تواند اخذ ویزای شینگن را مختل کند جلوتر بودن تاریخ ویزای شینگن است. این موارد عبارتند از:

- رعایت نکردن محدودیت ویزای شینگن (به عنوان مثال زیاد ماندن در منطقه شینگن، عدم پیروی از برنامه سفر ارائه شده، و غیره)

- داشتن و مالکیت یک گذرنامه دیگر با ویزای شینگن فعال

 12. قانع نشدن افسر پرونده بررسی کننده درخواست ویزای شینگن

از مهمترین دلایلی که ممکن است درخواست ویزای شینگن پذیرفته نشود مربوط به افسر بررسی کننده درخواست می باشد که عمدتا‍ قانع نشدن افسر پرونده از دلایل سفر، برنامه و هدف سفر و همچنین عدم اطمینان وی از برگشت از حوزه شینگن می باشد و البته بعضاً هر قدر هم که مدارک و مستندات ارائه شده مناسب باشد ، صرفاً قانع نشدن افسر پرونده یک مانع در عدم پذیرش درخواست ویزای شینگن می باشد.

13. عواملی مانند عدم تاهل(مجرد بودن) و سن متقاضی

برخی از سفارتهای اروپایی حوزه شینگن به افراد زیر 30سال و یا مجرد که تنها سفر می کنند ، در بررسی درخواست ویزای شینگن آنها سخت گیری می کنند و به راحتی ویزا ارائه نمی کنند (البته این دلیل در مسافرتهایی که با تور صورت می پذیرد صادق نمی باشد).دلیل اصلی این موضوع هم قانع نشدن افسر پرونده بابت اطمینان از برگشت متقاضی از حوزه شینگن می باشد.

14. نداشتن سابقه سفر خارجی (خالی بودن پاسپورت از سفرهای خارجی)

 نداشتن سابقه سفرخارجی و مهرهای ورود و خروج و همچنین عدم ویزاهای لیبل شده در گذرنامه از دلائلی می باشد که عمدتاً درخواست ویزا رد می شود .برای این مهم بهتر آنست که قبل از ارائه درخواست برای ویزای شینگن حتماً چند سفر خارجی و مهرهای ورود و خروج آن در پاسپورت ثبت شده باشد و البته اگر ویزاهای لیبل شده در پاسپورت وجود داشته باشد قطعاً موفقیت در این آیتم به مراتب بیشتراست.


در پایان این مبحث ، اعلام می کنم که ممکن است دلایل و شرایط بسیار دیگری نیز از عوامل عدم پذیرش درخواست ویزای شینگن  باشد که با توجه به شرایط فعلی سفارتها ،15مورد از مهمترین آنها را برشمردیم.

چنانچه به صورت تخصصی تر و عملیاتی تر به این اطلاعات و راهکارهای کاهش دلایل رد درخواست ویزای شینگن نیازمند اطلاعات می باشید ،لطفاً با کارشناسان بخش ویزای شینگن توتک سفر در ارتباط باشید.


+ نوشته شده در سه شنبه شانزدهم مهر 1398 ساعت 10:32 توسط توتک سفر تدبیر بدون نظر

همکاران ما در توتک سفر در ساعات ذکر شده اماده پاسخگویی شما عزیزان میباشند .

 

شنبه تا چهارشنبه 9.30 الی 17.30

پنجشنبه ها 9.30 الی 13.30

برای عضویت در کانال تلگرامی توتک سفر کلیک کنید .

برای مشاهده از سایت لطفا کلیک کنید 

برای چت انلاین لطفا کلیک کنید .

+ نوشته شده در دوشنبه پانزدهم مهر 1398 ساعت 10:59 توسط توتک سفر تدبیر بدون نظر

+ نوشته شده در یکشنبه چهاردهم مهر 1398 ساعت 15:18 توسط توتک سفر تدبیر بدون نظر

 

ادرس: تهران - تقاطع بزرگراه جلال آل احمد و خیابان شهر آرا - پلاک 43 (ساختمان گلزار) واحد 201
(تلفن (30 خط021-43000443
(تلفن (خط ویژه021-88265936
فکس021-88259388
ساعت کاریشنبه تا چهارشنبه از 9:30 الی 17:30 و پنج شنبه از 9:30 الی 13:30
تلگرامtootaksafar@
اینستاگرامtootaksafar
+ نوشته شده در شنبه سیزدهم مهر 1398 ساعت 17:38 توسط توتک سفر تدبیر بدون نظر